Social Anxiety Support Forum banner

Reaction score
0

Profile posts Latest activity Discussions Media Albums About

  • · Registered
    Joined
    ·
    0 Posts
    Hello,
    My name is Cindy, I came across your profile I was inspired to send you a massage and ask you for friendship,I believe, with good mind you have to admit my request Please contact me with my e_mail address,(cindydamson@yahoo.com) so I can send my picture and tell you more about myself.
    Yours Love.
    Cindy

    · Registered
    Joined
    ·
    0 Posts
    Hi, I am very sorry if my message will be a kind of embarrassment to you since I do not know you in person or have met you before, My Name is Miss Miracle i was just browsing now and i saw Ur post. i would love to know more about you, also u can email me back with this address for more introduction, miraclemiss328@yahoo.com)

    · Registered
    Joined
    ·
    292 Posts
    Upeaa, ja taas luvataan oikein kunnon hellekesää. Mutta joo, minä taidan häippästä tästä eli katsotaan taas parin vuoden kuluttua :). Ei vaan, kyllä tässä olisi jatkossa tarkoitus kirjoitella tänne vähän aktiivisemmin.

    · Banned
    Joined
    ·
    2,592 Posts
    Täällä on myös ollut ihan kiva sää, maanantaina taisi olla melkein 25 astetta. Kiva kun aurinkokin paistaa välillä, kun viime viikolla oli pelkkää sadetta.

    · Registered
    Joined
    ·
    292 Posts
    Eipä tolla väliä. Onko idässä ollut yhtä upeat kelit kun täällä? Eilen ja maanantaina oli reippaasti yli 20 ja tänäänkin 17 astetta.

    · Banned
    Joined
    ·
    2,592 Posts
    Joo nämä viestit näkyy kaikille ketkä sattuu vierailemaan tässä sun profiilissa. Jostain tuolta asetuksista saa kai laitettuu sen niin ettei viestit näy muille, mut en oo kyl ihan varma.

    · Registered
    Joined
    ·
    292 Posts
    Aika harvalla on varmaan kotimaa käyttäjätiedoissa. Tiedätkö muuten, että näkyykö nämä visitor message viestit kaikille, jotka katsovat minun käyttäjätietoja vai näkyvätkö nämä vastaukset vain sinulle? Sillon, kun viimeksi kirjaudui SAS:ään joskun vuonna 2010 ei ole mitään muistikuvaa, että oliko sillon tämmöistä viestisysteemiä.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top